.02

INFORMATION

 
 
 
 

PRAKTISK

Påklædning på turistture er almindeligt varmt tøj. Vi sørger for godkendte redningveste og sprayjacket (vind og vandtæt jakke). Passagerernes sikkerhed og komfort har altid første prioritet!
Vores passagerer bliver altid iført godkendte redningsveste. Vi har en nul-alkohol-politik om bord. Man må således ikke medbringe alkohol om bord på bådene og vi medtager ikke berusede passagerer.

 

Det er til enhver tid skipperen der beslutter, om du må sejle med eller ej. Sikkerhed kommer altid først.

BEMÆRK

Vi fraråder sejlads i ribbåde, hvis du har alvorlige problemer med ryg, skuldre eller hjerte, lider af epilepsi eller lignende og vi medtager ikke passagerer, der er påvirket af alkohol eller andre euforiserende stoffer. Vi kan godt sejle med gravide, men vil gerne vide det inden sejladsen. Vi gør opmærksom på at sejladsen er på eget ansvar.

 

Hvis du er i tvivl, så kontakt os, inden du booker.

Vi stopper ikke med at lege, fordi vi bliver gamle. Vi bliver gamle, når vi stopper med at lege.
— Westbank
 

SKIPPERLISTE

  • Henrik Christensen, 45 år fisker skipper 1. grad, kyst skipper og 30 års erfaring på havet med egen både

  • Henrik Gade, 53 år fiskeskipper 1. grad, sætteskipper, LRB/FRB certifikat samt stationsleder af Agger rednings station i 25 år og 40 års erfaring på havet.

  • Søren Zonesen, 37 år fiskeskipper 3. grad, LRB/FRB certifikat, har arbejdet på rednings stationen Hanstholm, har 20 års erfaring på havet.


Båden Westpoint er en 9 meter lang RIB. Fabrikat Alugaard med 2x 350 hk V8 Yamaha motorer med topspeed på 100 km i timen.